Team

Samen met je team doelen stellen en elkaar helpen en stimuleren om te werken aan vitaliteit. Door met elkaar een programma te volgen, groei je sneller en werk je ook als team effectiever samen. Onder begeleiding van een coach werk je samen aan teamdoelen en combineer je dit meer opdrachten op fysiek en mentaal gebied. Je leert nog beter gebruik te maken van elkaars sterke punten. Als team groei je ook emotioneel naar elkaar toe. Het programma begint met een workshop waarin je bewust wordt van je persoonlijke situatie en doelen. Je deelt deze met je team en vormt effectieve samenwerkingsrelaties met je teamleden om effectief te kunnen werken aan je persoonlijke doelen. Neem als leidinggevende of teamlid het initiatief en stel dit programma voor. Dit programma kan ook goed werken om binding te creëren als je lang niet altijd op dezelfde locatie werkt of veel thuis werkt. Je leert ervaringen te delen in een digitale omgeving en werkt op een integrale manier aan teamontwikkeling.

Workshop

Hoe zorgen we ervoor dat we de fysieke en mentale belasting aan kunnen van de tijd waarin we nu leven en werken. Hoe staat het met jou fysieke en mentale fitheid, je weerbaarheid en je veerkracht? Hoe is het met je aanpassingsvermogen gesteld? Ben je fit genoeg om de uitdaging aan te gaan? Lees meer informatie over onze workshops.

Workshop Wake up call Workshop Get to action

Vraag Vit-Factor-Y

Vit-Factor-Y

Vitaal Business Coach
Levien de Jager
06 117 238 97

 

Socials

© 2021 Vit-Factory-Y | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.