Organisatieontwikkeling

Dit programma is uitstekend geschikt om in te zetten als je wilt werken aan een verbetering van organisatieresultaten. Door met elkaar na te denken over de missie, visie en gewenste cultuur bouw je aan een goede richting van je organisatie. Om doelen te bereken is het van groot belang dat je medewerkers fit zijn. Vitaliteit draagt bij aan focus, scherpte en volharding. Eigenschappen die van belang zijn om succes te hebben in werk. Je medewerkers zullen bovendien meer plezier krijgen in het bereiken van doelen. Ze zien paralellen tussen het behalen van persoonlijke doelen, het ontwikkelen van gezonde gewoontes en het helpen van elkaar. Een goed vitaliteitsprogramma werkt stimulerend en maakt de visie, missie en strategieprogramma daadwerkelijk succesvol. In het organisatie-vitaliteitsprogramma werken we met verschillende teams tegelijkertijd.

Workshop

Hoe zorgen we ervoor dat we de fysieke en mentale belasting aan kunnen van de tijd waarin we nu leven en werken. Hoe staat het met jou fysieke en mentale fitheid, je weerbaarheid en je veerkracht? Hoe is het met je aanpassingsvermogen gesteld? Ben je fit genoeg om de uitdaging aan te gaan? Lees meer informatie over onze workshops.

Workshop Wake up call Workshop Get to action

Vraag Vit-Factor-Y

Vit-Factor-Y

Vitaal Business Coach
Levien de Jager
06 117 238 97

 

Socials

© 2021 Vit-Factory-Y | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.