Individueel

Maak werk van een gezond leef- en werkpatroon door zelf modules te volgen uit ons 12 weken programma.

Je kunt de modules volgen in onze e-learning omgeving.

Module 1:je brengt je huidige situatie in beeld en je bepaalt je doelen op gebied van beweging, voeding, behoud en herstel van energie centraal.
Module 2:is gericht op het maken van een persoonlijk plan van aanpak en werkwijzen om deze vol te houden.
Module 3:helpt je om te gaan met tegenslag en om je te focussen op de doelen.
Module 4:is gericht op het inrichten van een gezonde leefstijl voor de lange termijn. Je richt je op het bouwen van gezonde gedragspatronen en het bouwen aan gewoontes.

In elke module kun je gebruik maken van e-coaching of fysieke coaching. Ook kunnen fysieke oefeningen of training onderdeel uitmaken van het programma. Je spreekt samen met de coach af hoe jouw programma er uit gaat zien. Meer diensten? Klik op onderstaande button.

Workshop

Hoe zorgen we ervoor dat we de fysieke en mentale belasting aan kunnen van de tijd waarin we nu leven en werken. Hoe staat het met jou fysieke en mentale fitheid, je weerbaarheid en je veerkracht? Hoe is het met je aanpassingsvermogen gesteld? Ben je fit genoeg om de uitdaging aan te gaan? Lees meer informatie over onze workshops.

Wake up call Get to action

Vraag Vit-Factor-Y

Vit-Factor-Y

Vitaal Business Coach
Levien de Jager
06 117 238 97

 

Socials

© 2022 Vit-Factory-Y | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.