Vit-Factor-Y for you?

Een fit lichaam draagt in belangrijke mate bij aan een frisse geest en succes in je werk!

Als Vit-factor-You helpen we jou om je fit te gaan voelen, zowel privé als in je werk. We werken samen met jou aan een gezond leef- en werkpatroon. Hierbij staan bewegen, gezond eten, herstel en het behouden van een goede energiebalans centraal, zowel in je leef- als werksituatie. Met korte en lange termijndoelen werk je aan jezelf met een duurzaam resultaat!

VIT-FACTOR-Y coacht zowel individueel als teams en organisatie. Bekijk hieronder onze programma’s.

Individueel: Modulair programma

Maak werk van een gezond leef- en werkpatroon door zelf modules te volgen uit ons 12 weken Vit-programma .Je kunt de modules volgen in onze e-learning omgeving.

In elke module kun je gebruik maken van e-coaching of fysieke coaching. Ook kunnen fysieke oefeningen of training onderdeel uitmaken van het programma. Je spreekt samen met de coach af hoe jouw programma er uit gaat zien.

Individueel

Teamprogramma

Samen met je team doelen stellen en elkaar helpen en stimuleren om te werken aan vitaliteit. Door met elkaar een programma te volgen, groei je sneller en werk je ook als team effectiever samen. Onder begeleiding van een coach werk je samen aan teamdoelen en combineer je dit meer opdrachten op fysiek en mentaal gebied.

Team

Organisatie vitaliteitsprogramma

Dit programma is uitstekend geschikt om in te zetten als je wilt werken aan een verbetering van organisatieresultaten. Door met elkaar na te denken over de missie, visie en gewenste cultuur bouw je aan een goede richting van je organisatie. Om doelen te bereken is het van groot belang dat je medewerkers fit zijn. Vitaliteit draagt bij aan focus, scherpte en volharding.

Organisatieontwikkeling

Corona programma jongeren

Kies voor het Corona-programma voor jongeren. We hebben nu een speciale actie voor jongeren die het moeilijk hebben om een gezond leef- en beweegpatroon te ontwikkelen!

Vraag Vit-Factor-Y

Vit-Factor-Y

Vitaal Business Coach
Levien de Jager
06 117 238 97

 

Socials

© 2022 Vit-Factory-Y | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.