Workshop Wake up call

Ben jij klaar voor 2022?

Hoe zorgen we ervoor dat we de fysieke en mentale belasting aan kunnen van de tijd waarin we nu leven en werken. Hoe staat het met jou fysieke en mentale fitheid, je weerbaarheid en je veerkracht? Hoe is het met je aanpassingsvermogen gesteld? Ben je fit genoeg om de uitdaging aan te gaan?

Om snel inzicht te krijgen in waar je staat hebben wij de “Wake up call” ontwikkeld.

In twee uur tijd krijg je een beeld van waar je staat op het gebied van gezondheid en je eigen leefpatroon (slapen, werken, bewegen, ontspanning en stress).

Een ideale wake-up call om bewust te worden van de noodzaak om effectief in beweging te komen en om een vervolgstap te zetten om daadwerkelijk wat te doen aan het verbeteren van je leef en werk patroon.

Workshops combineren

De workshop kan gevolgd worden met onze ‘Get-to-action’ module waarin je een persoonlijk actieplan maakt. Wil je serieus werk maken van nieuwe gedragspatronen, dan is het ‘basis op orde programma’ van 12 weken Vit-programma een goede optie.

De workshop Wake-up call kost € 95 per persoon en kan als webinar worden gevolgd.

Voor meer informatie bel Levien 06-11723897 of mail naar Vitaal@Vit-Factor-Y.nl.

 

 

Contact

Vraag Vit-Factor-Y

Vit-Factor-Y

Vitaal Business Coach
Levien de Jager
06 117 238 97

 

Socials

© 2022 Vit-Factory-Y | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.