Uit je coronasleur (jongeren)

Door de coronacrisis verslechtert de geestelijke gezondheid van veel jongeren: ‘Ze worden gek op hun kamer’. Heb jij hier ook last van? Samen met Vit-Factor-Y halen we je uit je coronasleur!
Ontvang als student 50% korting op het eerste blok van ons Vit-Factor-Y 12 weken Vit-programma. In 3 weken krijg je een positieve boost waardoor je meer energie en minder stress ervaart.

In plaats van € 300,- voor blok 1 betaal je nu € 149,-.
Je legt in drie weken een goede basis voor het werken aan jezelf. We behandelen onderwerpen als: bewegen en sporten, de werking van je lichaam en geest, de rol van goede voeding en slaap, het stellen van doelen en maken van plannen en het volhouden van gezonde leef- en werkpatronen.

Inhoud:
• Een groepsintake (5/10 personen) met een vitaal-coach.
• Een sportieve groepstraining van 1 uur, waarin je afgestemd op je eigen situatie een programma uitvoert.
• Een groepsmeeting van een uur waarin je je doelen bespreekt en een plan maakt hoe je eraan gaat werken.
• Een werkboek met daarin belangrijke tips en hulpmiddelen om uit je coronasleur te komen.
• 3x een half uur persoonlijke coaching om je te helpen in een gezond ritme te komen.

Enthousiast geworden? We nodigen je uit om ook het 2e blok van week 4-6 te volgen. Wil je ook die met korting doen, nodig dan iemand anders uit om het 1e blok te gaan volgen dat mag ook een volwassene zijn voor het reguliere 12-weken programma.
Andere creatieve ideeën om bij te dragen aan het bereiken van een betere mentale en fysieke fitheid van jongeren. Maak het bespreekbaar met je coach en doe mee met het uitbouwen van de Vit-factor-Y community. We kunnen altijd hulp en advies gebruiken.
Is het bedrag nog te hoog? Vraag je ouders of een goede vriend om bij te dragen aan jouw fitheid! Investeren in je toekomst is meer dan studeren! Het opbouwen van een gezond leef- en beweegpatroon is zeker net zo belangrijk.
Na elk blok ben je natuurlijk vrij om te kiezen of je verder gaat met een volgend blok. Onze ervaring is dat als je 12 weken gericht aan jezelf werkt je hiermee een goed fundament hebt gelegd voor gezonde gedragspatronen waar je je verdere leven profijt van zult hebben.

Tip: loop elke dag minimaal een half uur. Dit is goed voor je fysieke gesteldheid, je geheugen en vooral ook voor je humeur!

Ervaringen van Luuk de Vries

In de eerste week van het 12 weken Vit-programma hebben we kennisgemaakt met het werkboek en de manier van werken. We hebben veel nuttige informatie gekregen over het belang van voldoende bewegen, gezonde voeding en rust. Voor mijn gevoel heb ik geen grote veranderingen doorgevoerd, maar ben ik er bewuster mee omgegaan. Het voelt daarom ook niet als volhouden, maar meer als een kwestie van mijn routines aanpassen voor de rest van mijn leven.

 

In het begin van week 2 zijn we met ons groepje twee om twee gaan sporten. Dit was erg leuk en voelde goed aan, iedereen kon goed meekomen en we waren gewaagd aan elkaar. Op vrijdag hadden we weer een twee om twee groepstraining gepland met daarna de gezamenlijke bespreking met vitaal business coach Levien. We hebben hier besproken wat we hadden gedaan, wat we ervan vonden en waaraan we volgende week gaan werken. Dit was voor iedereen een verhelderend en prettig gesprek.

 

Ik heb in de derde week gekeken naar wie of wat ik zou willen zijn. Voor mij is dit Pieter Zwart van Coolblue, een sympathiek, goed uitziende man die voor mijn gevoel lol heeft in zijn werk. Daarnaast heeft hij een goed lopend bedrijf met een fantastisch imago in mijn ogen. Met hem in mijn gedachte heb ik omschreven waar ik voor sta, waar ik voor ga en waarom ik dit wil. Aan het einde van de week heb ik een persoonlijk gesprek gehad met vitaalcoach Levien, dit heeft mij erg geholpen. Ik had mijn doelen wel scherp en wist voor mijn gevoel hoe ik dit aan moest pakken, maar de knop ging nog niet om naar; doen. Na het gesprek had ik dit wel!

Ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Laten we kennis maken! Bel ons via 06 117 238 97 of mail naar vitaal@vit-factor-y.nl.

Vraag Vit-Factor-Y

Vit-Factor-Y

Vitaal Business Coach
Levien de Jager
06 117 238 97

 

Socials

© 2021 Vit-Factory-Y | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.