Vijf elementen programma

Daar krijg je het warm van!

In de maanden januari tot en met maart biedt Vit-Factor-Y het vijf elementen programma aan. Het programma is een goede aanvulling op de basis op orde, maar kan op los gevolgd worden en bestaat uit onder andere een ‘koude programma’.

Het vijf elementen programma bestaat uit een wekelijkse outdoor training, zoals rennen, krachttraining en baden in koud water. Daarnaast dagelijks koud douchen met bijbehorende ademhalingstechnieken. Dit gecombineerd met een dagelijkse wandeling van ½ uur en 2 tot 3 maal in de week krachttraining. Aangevuld met 2 keer in de week cardiovasculaire training, zoals fietsen, dansen of rennen.

Naast de bewegingscomponent is er aandacht voor rust en herstel. Er wordt voedingsadvies gegeven en geadviseerd over rust en slaap.

Het programma bestaat uit vijf elementen:
1. Krachttraining
2. Cardiovasculaire training
3. Breathing
4. Koude training
5. Focus

In het programma leer je met deze elementen een leef en werkwijze te ontwikkelen die bij jou past. Door ze te integreren in je leefstijl, heb je er levenslang profijt, zodat je een leven lang fit kunt zijn.

Wanneer je het programma volgt zal je het volgende ervaren:

 1. Meer energie
 2. Minder stress
 3. Scherp in gesprekken, in staat om sneller te denken
 4. Productiever
 5. Ontzuring van het lichaam
 6. Meer zelfvertrouwen
 7. Versterking van je innerlijke kracht en mentale weerbaarheid
 8. Geen koude handen en voeten meer
 9. Je kunt beter tegen kou
 10. Betere sportprestaties
 11. Sneller herstel
 12. Sterker immuunsysteem
 13. Vetverlies
 14. Balans tussen lichaam en geest

De oefeningen zijn zeer effectief en makkelijk aan te leren.

 • Iedereen begint op zijn eigen niveau.
 • In alle elementen is het van belang om je lichaam te laten wennen aan de andere belasting. Het lichaam kan veel aan en kan groeien. Alleen wel in het juiste tempo. Het is belangrijk om je lichaam rustig te laten wennen aan de training en daarom van belang om het langzaam op te bouwen.

Testimonial:

“Het heeft me scherper gemaakt in gesprekken. Ik heb meer focus, ben alerter. Ik voel me fit en communiceer beter. Mijn zelfvertrouwen is groter. Dit vertaalt zich in betere resultaten.”

Deelnemer van het eerste uur: Remko Matsinger

 

Meer weten, download de toelichting op de 5 elementen.

Download

Vraag Vit-Factor-Y

Vit-Factor-Y

Vitaal Business Coach
Levien de Jager
06 117 238 97

 

Socials

© 2021 Vit-Factory-Y | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.