Diensten

Een fit lichaam draagt in belangrijke mate bij aan een frisse geest en succes in je werk!

Als Vit-factor-You helpen we jou om je fit te gaan voelen, zowel privé als in je werk. We werken samen met jou aan een gezond leef- en werkpatroon. Hierbij staan bewegen, gezond eten, herstel en het behouden van een goede energiebalans centraal, zowel in je leef- als werksituatie. Met korte en lange termijndoelen werk je aan jezelf met een duurzaam resultaat!

VIT-FACTOR-Y coacht zowel individueel als teams en organisatie. Bekijk hieronder onze programma’s.

12 weken programma

In 12 weken de belangrijkste zaken op orde krijgen ten aanzien van bewegen, voeding en rust houden, zodat je daar de komende 21 maanden een gezond leef- en werkpatroon mee op kunt bouwen. Dat is de kern van het programma de basis op orde.

12 weken programma

5 elementen programma

In de maanden januari tot en met maart biedt Vit-Factor-Y het vijf elementen programma aan. Het programma is een goede aanvulling op de basis op orde, maar kan op los gevolgd worden en bestaat uit onder andere een ‘koude programma’.

5 weken programma

Workshop: wake-up call!

Hoe zorgen we ervoor dat we de fysieke en mentale belasting aan kunnen van de tijd waarin we nu leven en werken. Hoe staat het met jou fysieke en mentale fitheid, je weerbaarheid en je veerkracht? Hoe is het met je aanpassingsvermogen gesteld? Ben je fit genoeg om de uitdaging aan te gaan?

Workshop Wake up call

Workshop: Get to Action!

In deze workshop breiden we het programma van de wake-up call uit met het stellen van doelen voor je leefpatroon, afgestemd op je privésituatie en je werkdoelen!

Workshop Get to action

Voor wie?

Onze programma’s zijn geschikt om individueel te volgen, als team of in te zetten voor jouw organisatie. Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen!

Vraag Vit-Factor-Y

Vit-Factor-Y

Vitaal Business Coach
Levien de Jager
06 117 238 97

 

Socials

© 2021 Vit-Factory-Y | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.