Corona zet vitaliteit in nieuw daglicht

De Corona-crisis zet onze levens op zijn kop, ook ons werkleven. We werken vanuit huis of zitten opeens zonder baan. Er is ook een andere werkelijkheid. Velen van ons werken ons juist helemaal uit de naad om anderen te helpen of om het hoofd financieel boven water te houden. Hoe dan ook, ons werk- en leefritme is bij vrijwel iedereen drastisch veranderd. Het ziet er naar uit dat we ons voor lange tijd moeten aanpassen. Hoe controversieel ook, dat biedt ons ook kansen om nieuwe gezonde gedrags- en werkpatronen te leren, die we ook na deze crisis kunnen voortzetten.

Als Vit-factor-You willen we je graag helpen om op alle fronten gezond te blijven en je leven op een effectieve wijze zelf te organiseren. Dit heeft er ons extra toe aangezet om ons programma in hoog tempo online te gaan brengen, zodat je hiervan gebruik kunt maken en inspiratie kunt opdoen.

We zetten vanaf volgende week een blogreeks op waarin we de volgende thema’s behandelen:

  • – Hoe breng ik mezelf in optimale staat, over eten, rusten, bewegen en mentale weerbaarheid.
  • – Hoe organiseer ik mijn werk en mijn dagindeling zo goed mogelijk?
  • – Hoe creëer ik een optimale omgeving om mij heen, over het organiseren van je contacten, werk- en leefomgeving.

Onze blogs vind je op onze LinkedIn pagina en onze website.

Geïnteresseerd in ons begeleidingsprogramma en/of e-coaching? Neem contact op met onze Vitaal Business coach Levien de Jager: levien@vit-factor-y.nl, stuur een bericht via LinkedIn of bel ons: 06-11723897.

Ga naar www.vit-factor-y.nl voor de volledige blog en voor meer info.

Eind april lanceren wij ons nieuwe online platform waar je ons 12 weken programma kunt volgen om structureel resultaten te bereiken en een gedragspatroon op te bouwen voor een vitaal leven.

Vraag Vit-Factor-Y

Vit-Factor-Y

Vitaal Business Coach
Levien de Jager
06 117 238 97

 

Socials

© 2022 Vit-Factory-Y | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.